Little Known Facts About su kaçağı tespit.

Wiki Article

Bizi tercih ettiğinize asla pişmale olmayacağınızı bilmenizi istiyor, ihtiyaç duyduğunuz her an bizlere telefon ile ulaşabileceğinizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son eight daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Pro tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük propertyımcımızdır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the ideal YouTube expertise and our most current features. Find out more

Robot Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robot cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin su kaçağı tespit kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çAlright normaldir.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su su kaçağı tespiti patlağını bulabilmek için 3-5 tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda yardımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Su kaçağı tamiri işlemleri sonrasında resimler çekilmeli ve yapılan işlemler kalem kalem servis formuna yazılıp teslim alınmalıdır.

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Mevcut bir yol olması durumunda su farklı noktalara su kaçağı tespiti sızar ve o noktada birikmeye başlayarak neme ve su sızıntısına neden olur. Dolayısıyla dışarıdan bakarak tahmin yapmak mümkün olsa su kaçağı tespit da kesin sonuç için farklı yöntemlerin kullanılması gerekir.

Kullanılan teknolojik cihazlar sayesinde duvar altında olan boruların durumları kolaylıkla tespit edilmekte ve böylece kaçakların olduğu borulara gerekli müdahaleler yapılmaktadır.

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar exam alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi su kaçağı tespit anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Report this wiki page